Overbodige Ajacied kan naar zes clubs: Begrijpelijk dat Ajax transfersom wil
Sana moet paar ton opbrengen

Overbodige Ajacied kan naar zes clubs: "Begrijpelijk dat Ajax transfersom wil"

27-08-2014 12:42
7

Tobias Sana mag voor een paar ton vertrekken bij Ajax. De aanvaller komt niet meer voor in de plannen van trainer Frank de Boer en hoopt snel een ander onderkomen te vinden.

Voor Sana is er interesse uit het binnen- en buitenland, laat zaakwaarnemer Scott Calderwood woensdag weten tegenover Ajax Showtime. "Ik heb gisteren met Tobias gesproken en er zijn nu een aantal clubs geïnteresseerd, maar nog niet concreet. Het gaat om vier clubs uit de Eredivisie, een Engelse club en een club uit het Midden-Oosten. Die laatste club wordt pas een optie als al het andere niet doorgaat."

Sana mocht in eerste instantie transfervrij vertrekken bij de Amsterdammers, maar de hoofdstedelingen willen nu alsnog een vergoeding van een paar ton. "Aangezien het contract van Sana nog doorloopt, vind ik het ook wel begrijpelijk dat Ajax nog een transfersom wil. Dat maakt het echter wel lastig voor de geïnteresseerde clubs", vervolgt de belangenbehartiger, die een langer verblijf van de Zweed bij Ajax niet uitsluit. "Het is de vraag of wij persoonlijk en Ajax er uit gaan komen met een club."