Mogelijke trainerswissel in Twente: Afvragen of het er beter van wordt
Fledderus vindt niet dat alleen de trainer verantwoordelijk is

Mogelijke trainerswissel in Twente: "Afvragen of het er beter van wordt"

27-08-2014 13:16
7

Mark-Jan Fledderus vraagt zich af of Heracles Almelo er verstandig aan doet als het trainer Jan de Jonge na de dramatische seizoensstart op straat zet. De Almeloërs hebben na drie wedstrijden geen enkel punt weten te veroveren en bungelen onder aan de ladder in de Eredivisie.

De Jonge wordt door de fans aangewezen als schuldige. "Ik vind het echt veel te vroeg dat er na drie wedstrijden al dit soort dingen gebeuren. Ik was er vorig seizoen niet bij en kan dus niks zeggen over de dingen uit die periode die nu nog meespelen. Maar het verbaast me hoe snel het allemaal gaat. We zijn met een schone lei en met een nieuw team begonnen", zegt de aanvoerder woensdag in TC Tubantia.

"We zijn bezig met een groep van ruim dertig man. We zijn allemaal verantwoordelijk. Dan wordt er wel heel snel naar de hoofdtrainer gewezen. Ik baal van deze situatie", vervolgt de middenvelder, die vorig seizoen bij Roda JC Kerkrade zag dat de trainerswissel van Ruud Brood met Jon Dahl Tomasson niet goed uitpakte. "Ook Heracles moet zich afvragen of het er met een andere trainer beter van wordt."