Arsenal houdt zich in en staat na spitsenprobleem niet open voor miljoenentransfer
Gunners denken het op te kunnen lossen met huidige aanvallers

Arsenal houdt zich in en staat na spitsenprobleem niet open voor miljoenentransfer

27-08-2014 13:43
3

Arsenal is niet van plan het mogelijke wegvallen van Olivier Giroud op te vangen met een miljoenentransfer. Manager Arsene Wenger wil roeien met de riemen die hij heeft.

Giroud liep afgelopen weekeinde in de wedstrijd tegen Everton een ogenschijnlijk zware enkelblessure op en in de Engelse media wordt gesuggereerd dat hij met een enkelbreuk zeker drie maanden vanaf de zijlijn moet toekijken. Het duel met Everton eindigde na een 2-0 achterstand alsnog in een 2-2 gelijkspel.

Wenger hoopt dat hij het eventuele wegvallen van Giroud kan opvangen met de aanvallers die hij nu tot zijn beschikking heeft. Met Alexis Sanchez, Joel Campbell, Yaya Sanogo, Lukas Podolski en Theo Walcott zou de oefenmeester een meer dan capabele voorhoede kunnen opstellen, stelt de BBC woensdag.

Of Giroud afgelopen weekeinde daadwerkelijk een breuk in zijn enkel heeft opgelopen, zal in de komende dagen duidelijk worden. Woensdag speelt Arsenal in de play-offs van de Champions League eerst nog tegen Besiktas. Na dat treffen hopen de artsen dat de zwelling in de enkel van de Fransman is afgenomen en dat een diagnose kan worden gesteld.