Tottenham kan zich opmaken voor weerzien met 'Super Mario': Hij is heel, heel fit
"Hij werkt hard en zal komend weekend beschikbaar zijn voor de wedstrijdselectie"

Tottenham kan zich opmaken voor weerzien met 'Super Mario': "Hij is heel, heel fit"

27-08-2014 14:00
4

Liverpool-aanwinst Mario Balotelli kan zondag zijn Premier League-debuut maken namens zijn nieuwe werkgever. Trainer Brendan Rodgers laat weten dat de Italiaanse aanvaller fit en klaar is om in actie te komen.

De Engelse club rondde eerder deze week de komst van Super Mario af. Hij werd voor twintig miljoen euro overgenomen van AC Milan. Volgens Rodgers staat Balotelli er fysiek en geestelijk goed op. "Ik denk dat hij tegen het weekend klaar is om te spelen", zegt de trainer op de officiële website van Liverpool. "Hij heeft de voorbereiding meegemaakt en heeft drie keer drie kwartier gespeeld. Hij is misschien nog niet helemaal op wedstrijdniveau, maar hij oogt fit."

Liverpool neemt het zondag op tegen Tottenham Hotspur. In Londen is de kans aanwezig dat Balotelli voor het eerst in het shirt van zijn nieuwe werkgever te zien is. "We hebben hem geanalyseerd. Het medische team heeft al met hem gewerkt en hij verkeert in heel, heel goede conditie. Hij werkt hard en zal komend weekend beschikbaar zijn voor de wedstrijdselectie", aldus Rodgers over de oud-speler van onder meer Manchester City en Internazionale.

Balotelli mag dan wel fit zijn, het aantrekken van een hesje blijft ook bij Liverpool een probleem voor de Italiaans international: