Feyenoord en mislukte middenvelder uit elkaar: Ik voel me te veel voetballer
Rotterdammers wachten niet op nieuwe club voor speler

Feyenoord en mislukte middenvelder uit elkaar: "Ik voel me te veel voetballer"

27-08-2014 15:42
12

Feyenoord en John Goossens gaan per direct uit elkaar. De club heeft het contract van de overbodige speler woensdag ontbonden, zo melden de Rotterdammers op hun website.

Goossens is daardoor vrij om te gaan en staan waar hij wil, nadat hij eerder al te horen had gekregen dat er geen toekomst meer voor hem was in De Kuip. De wens om elders weer veel speelminuten te maken was groter dan nog een jaar aanmodderen bij Feyenoord, vertelt Goossens op de clubsite.

"Ik heb me altijd ontzettend welkom gevoeld bij de club, Feyenoord was voor mij een heel prettige omgeving om in te werken. Ik voel me alleen te veel voetballer om in deze situatie bij de club te blijven. Ik wil graag weer speelminuten gaan maken, vandaar dat we in overleg met Feyenoord tot deze beslissing zijn gekomen."

Goossens werd in de zomer van 2012 transfervrij overgenomen van NEC. In twee jaar tijd pikte hij dertig competitiewedstrijden mee, voornamelijk als invaller. Daarin maakte de middenvelder drie goals. Het contract van Goossens in De Kuip liep nog twee seizoenen door.