'Feyenoord opnieuw zonder WK-ganger, Manu mag weer hopen op basisplek'
Nodige verschillen in verwachte opstellingen

'Feyenoord opnieuw zonder WK-ganger, Manu mag weer hopen op basisplek'

28-08-2014 07:31
6

Fred Rutten lijkt Terence Kongolo opnieuw te passeren. Volgens De Telegraaf kiest de trainer van Feyenoord tegen Zorya Luhansk voor Miquel Nelom als linksback, net als afgelopen zondag tegen FC Utrecht (1-2).

Het Algemeen Dagblad is een andere mening toegedaan en zet Kongolo wel in de verwachte opstelling. De ochtendkrant schrijft echter ook dat Jean-Paul Boëtius aan de aftrap verschijnt, terwijl de linksbuiten door een schorsing sowieso niet in actie kan komen.

De kans is dan ook groot dat Elvis Manu opnieuw in de basis begint. De linksbuiten kreeg zondag tegen FC Utrecht ook al de kans om zich te bewijzen. Ruben Schaken lijkt, ook gezien de eerdere uitlatingen van Rutten, de andere flank te gaan bemannen. 

Voor Feyenoord is het donderdagavond nu of nooit. "In mijn beleving is het zo dat we morgen de groepsfase halen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we de klus gaan klaren", zei Fred Rutten woensdag al.

Vermoedelijke opstelling De Telegraaf: Mulder; Wilkshire, Van Beek, Mathijsen, Nelom; Clasie, Immers, Vilhena, Schaken, Te Vrede, Manu.

Vermoedelijke opstelling AD: Mulder; Wilkshire, Van Beek, Mathijsen, Kongolo; Clasie, Immers, Vilhena, Basacikoglu, Te Vrede, Boëtius.