Barça waakzaam: Ajax heeft ons eerder al laten zien hoe goed zij kunnen zijn
"Als je overmoedig wordt dan zal elke tegenstander het je lastig maken"

Barça waakzaam: "Ajax heeft ons eerder al laten zien hoe goed zij kunnen zijn"

29-08-2014 01:00
2

In Barcelona is waakzaam gereageerd op de uitkomst van de loting voor de groepsfase van de Champions League. FC Barcelona werd ingedeeld in een poule met Paris Saint-Germain, APOEL Nicosia en Ajax.

Barça en PSG zijn op voorhand de grote favorieten voor de eerste twee plekken, maar sportief directeur Andoni Zubizarreta neemt de wedstrijden tegen underdogs Ajax en APOEL allerminst lichtzinnig op. "In aanloop naar deze loting, weet je dat er altijd een grote ploeg uit de koker komt", zegt Zubizarreta op de officiële website van FC Barcelona.

"Als je overmoedig wordt dan zal elke tegenstander in de Champions League het je lastig maken. We krijgen te maken met drie verschillende speelstijlen. We hebben in het verleden tegen PSG gespeeld. Het zal een geweldige strijd worden. Het is een grote ploeg, zowel individueel als in z'n geheel. Maar in deze groep draait het niet alleen om PSG."

"Ajax heeft ons eerder al laten zien hoe goed zij kunnen zijn. APOEL vecht hard. Sommige grote clubs in Europa hebben al ondervonden wat voor lastige tegenstander zij zijn. Dit zijn wedstrijden waarbij elke ploeg het recht heeft om te dromen. Wij hebben onze dromen en zij zullen ook allemaal hun dromen hebben", aldus de voormalig doelman van FC Barcelona.