'Leegloop Feyenoord duurt voort: Club Brugge stuurt aanbieding naar De Kuip'
Vierjarig contract voor middenvelder

'Leegloop Feyenoord duurt voort: Club Brugge stuurt aanbieding naar De Kuip'

29-08-2014 01:02
9

De leegloop bij Feyenoord blijft maar aanhouden. Na John Goossens lijkt in de slotfase van de transferperiode ook Ruud Vormer nog te gaan vertrekken. Club Brugge is nadrukkelijk voor hem in de markt.

De NOS meldt dat Vormer al met Club Brugge in gesprek is over een transfer. De 26-jarige middenvelder heeft in De Kuip te horen gekregen dat hij mag vertrekken en daar hoopt de Belgische nummer twee van vorig seizoen van te kunnen profiteren.

Volgens de regionale omroep heeft Club een vierjarig contract voor Vormer klaarliggen. De rechtspoot speelt sinds 2012 voor Feyenoord, dat hem destijds transfervrij overnam van Roda JC. Onduidelijk is of de eredivisionist nu een transferbedrag wil ontvangen voor Vormer, die in 39 wedstrijden 3 keer scoorde.

Eerder nam Feyenoord al afscheid van onder meer Stefan de Vrij, Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi en Graziano Pellè. Goossens liet woensdag zijn contract ontbinden en Wesley Verhoek heeft ook nog te horen gekregen dat hij de club mag verlaten. Daarnaast hangt een vertrek van Jordy Clasie nog enigszins in de lucht.