Het worden voor Zlatan speciale wedstrijden tegen Ajax en FC Barcelona
Al-Khelaifi: "En vergeet Ajax niet, zij hebben het toernooi ook vier keer gewonnen"

"Het worden voor Zlatan speciale wedstrijden tegen Ajax en FC Barcelona"

29-08-2014 11:22
2

Paris Saint-Germain-voorzitter Nasser Al-Khelaifi heeft goede hoop op een succesvol Europees seizoen van zijn club. De Franse kampioen werd donderdag in de Champions League gekoppeld aan FC Barcelona, Ajax en APOEL Nicosia.

Afgelopen seizoen reikte de club uit Parijs tot de kwartfinales. Daarin bleek Chelsea te sterk. Dit seizoen moet het beter, hoopt en verwacht de Qatarese preses. "Wij hebben dit seizoen een geweldige selectie, denk ik. Ik heb natuurlijk veel respect voor FC Barcelona. Dat is een geweldige club, ze hebben de Champions League vier keer gewonnen."

"En vergeet Ajax niet, zij hebben het toernooi ook vier keer gewonnen", gaat Al-Khelaifi verder in de Franse media. "We respecteren hen als voetbalclub. We zullen proberen al onze wedstrijden te winnen en altijd de drie punten te pakken. Ik hoop dat we zo ver mogelijk zullen komen. Dat betekent verder komen dan vorig jaar, daar gaan we voor."

Voor twee spelers in het bijzonder is het een loting met een gouden randje. Zlatan Ibrahimovic en Maxwell treffen in FC Barcelona en Ajax twee voormalige werkgevers. "Het worden voor Zlatan speciale wedstrijden tegen Ajax en FC Barcelona. Ik weet zeker dat hij hier heel enthousiast over is. Iedereen binnen de club houdt van Zlatan en we hopen dat we in Amsterdam en Barcelona weten te winnen", besluit Al-Khelaifi.