Van der Sar duidelijk na zware loting: Thuis moeten we minimaal twee duels winnen
"Het zijn wederom leuke wedstrijden"

Van der Sar duidelijk na zware loting: "Thuis moeten we minimaal twee duels winnen"

29-08-2014 11:55
8

Edwin van der Sar voelde voor de loting al aankomen dat Ajax wederom in de zwaarste groep van de Champions League terecht ging komen. Toch gelooft de directeur in een resultaat tegen de topclubs FC Barcelona en Paris Saint-Germain.

"Het zijn wederom leuke wedstrijden", reageert Van der Sar tegenover de NOS. "Sportief moeten we gaan kijken of we stappen hebben gemaakt en of we hebben geleerd van vorig jaar. We hebben toen ook kansen gehad bij Barcelona en hopelijk gebruiken we de ervaring van vorig jaar en pakken we nu wel een resultaat in een uitwedstrijd. Daarnaast moeten we thuis minimaal twee duels winnen."

"Voor de fans in Amsterdam is het leuk dat er een paar grote teams komen met oud-spelers. Daar kijkt iedereen naar uit", vervolgt de voormalig doelman van onder meer Ajax en Manchester United. "We willen graag naar de volgende ronde en daar gaan we alles aan doen. We krijgen drie keer een volle bak en dat zal in ieder geval helpen om een ronde verder te komen. We moeten laten zien hoe goed onze jeugdopleiding is."