Feyenoord doet 'ultieme poging' voor spits: Achter schermen hard bezig
Rotterdammers nog niet klaar op transfermarkt

Feyenoord doet 'ultieme poging' voor spits: "Achter schermen hard bezig"

29-08-2014 22:16
4

Feyenoord is na het langer vastleggen van Jordy Clasie en het zo goed als zeker binnenhalen van Karim El Ahmadi nog niet klaar op de transfermarkt. De Rotterdammers azen op een directe versterking voor de aanval.

Volgens RTV Rijnmond gaat Feyenoord zich opnieuw melden bij VfL Wolfsburg om een ultieme poging te wagen voor Bas Dost. De boomlange spits wordt door trainer Fred Rutten gezien als de perfecte spits voor de Nederlandse topclub, al doet Mitchell te Vrede het voorlopig ook uitstekend op die positie. Technisch directeur Martin van Geel bevestigt dat zijn werk er nog niet op zit.

"Ik draag het nu over aan Fred Rutten. Ik ga verder met werken. De afgelopen dagen hebben jullie ook niks geweten van deze contractverlenging. Wij zijn bezig achter de schermen en daar wil ik het graag bij laten", aldus Van Geel, die weigerde in te gaan op de vermeende hernieuwde belangstelling voor Dost. Wel sprak hij opnieuw zijn vreugde uit over het langere verblijf van Clasie. "Dit geeft rust in een ongelooflijk turbulente transferperiode voor de club."