Ajax-icoon baalt van Van Gaal: Dan ben je geen echte Ajacied geweest
Swart baalt van late transfer Blind

Ajax-icoon baalt van Van Gaal: "Dan ben je geen echte Ajacied geweest"

30-08-2014 17:59
25

Oud-voetballer Sjaak Swart is niet blij met de late transfer van Daley Blind naar Manchester United. Volgens het Ajax-icoon brengt Louis van Gaal zijn oude werkgever in de problemen, omdat de Amsterdammers nu weinig tijd hebben om een vervanger te halen voor de Oranje-international.

Zaterdag werd bekend dat Blind voor achttien miljoen euro verkast naar United. Swart baalt van de timing van de transfer, zo laat hij weten in gesprek met televisiezender AT5. "Ik had toch wel gedacht van Louis van Gaal, als je zoiets doet, dat je dat veertien dagen van tevoren doet. Niet op de laatste dag. Want dan ben je geen echte Ajacied geweest. Wat er altijd gezegd over hem wordt."

Wedden

Meer odds

"Ik ben boos op hem. Niet op Daley, hoor. Die gun ik van alles", vervolgt Swart, die beseft dat Ajax nog weinig tijd heeft om eventueel de transfermarkt op te gaan. "Maar het is toch vreemd? Als je het twee weken geleden had gedaan, had Ajax er ook aan kunnen werken. Maar dan haalt hij hem toch weg een dag van tevoren. Dat is Louis, hè. Hij krijgt de groeten van Sjaak Swart."