Verdediger ziet droom uiteenspatten: 'Heerenveen wil niet meewerken'
Talent blij met drie punten

Verdediger ziet droom uiteenspatten: 'Heerenveen wil niet meewerken'

31-08-2014 07:49
7

Pele van Anholt dacht één week geleden dat hij spoedig de overstap zou maken naar een andere club in de Eredivisie. Zijn huidige werkgever sc Heerenveen wenste daar echter geen medewerking aan te verlenen, dit tot teleurstelling van de verdediger.

Weinig volgers van het voetbal hadden verwacht dat Van Anholt met de Friese formatie nog in actie zou komen tegen FC Utrecht. "Ik ook niet, jammer genoeg wil Heerenveen niet meewerken. Dat is duidelijk en ik blijf dus hier. Ik heb daar wel een paar dagen van gebaald natuurlijk", aldus de verdediger tegenover de camera van FOX Sports.

Zaterdag pakte sc Heerenveen met Van Anholt in het eigen stadion drie punten tegen FC Utrecht (3-1). "Het spel ging een beetje heen en weer, we kregen allemaal kansen. Uiteindelijk hebben wij gelukkig gewonnen. Normaal moeten er wel vier of vijf ballen in en dan is de wedstrijd veel eerder klaar, nu werd het echter nog even spannend met de 2-1. Gelukkig werd het daarna 3-1 voor ons."

Heerenveen pakte uit de eerste vier wedstrijden van het seizoen zeven punten. De ploeg staat op de vierde plaats in de Eredivisie met één punt achter rivaal SC Cambuur.