Blunderende doelman van Excelsior moet plaatsmaken voor concurrent
Trainer Dijkuizen passeert Deckers

Blunderende doelman van Excelsior moet plaatsmaken voor concurrent

31-08-2014 08:04
5

Jordy Deckers is niet langer de eerste doelman van Excelsior. De sluitpost ging tijdens de competitie meerdere keren opzichtig in de fout en zal de komende weken genoegen moeten nemen met een plaats op de reservebank, aldus trainer/coach Marinus Dijkhuizen tegenover RTV Rijnmond.

"Ik ben niet tevreden over Jordy. Ik heb een eerlijk gesprek met hem gehad en aangegeven dat ik vind dat hij het niet goed gedaan heeft. Alessandro Damen heeft een goede indruk op mij gemaakt en verdient een kans", zei de trainer van Excelsior voor de aftrap van de gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo.

Excelsior is nog altijd op zoek naar een nieuwe doelman. In eerste instantie zocht men een derde doelman, maar door de tegenvallende prestaties van Deckers hoopt men nu een echte concurrent voor hem en Alessandro Damen te strikken. "Jordy heeft het moeilijk gehad de eerste drie weken, dus kijken we nu of het haalbaar is om een keeper te halen die kan concurreren met Alessandro en Jordy."

De promovendus uit Rotterdam kan terugkijken op een sterke start in de Eredivisie. De ploeg pakte zeven punten uit vier gespeelde wedstrijden.