Mulder strijdbaar na plotselinge komst van Vermeer: Wij wisten echt van niks
"Wij nemen aan dat er geen garanties zijn afgegeven aan Vermeer"

Mulder strijdbaar na plotselinge komst van Vermeer: "Wij wisten echt van niks"

01-09-2014 07:44
3

Feyenoord verraste zondag met het aantrekken van Kenneth Vermeer. Eerder dan de Rotterdammers hoopten lekte het nieuws uit dat de reservedoelman van Ajax de overstap naar de Kuip maakt.

Vermeer wordt door Feyenoord gehaald als directe concurrent van Erwin Mulder. De nummer twee van de Amsterdammers krijgt in de Kuip - waarschijnlijk - de kans als eerste doelman. Het besluit van Feyenoord om Vermeer binnen te halen, zorgde voor verbazing op de gezichten in het kamp van doelman Mulder. "Wij wisten echt van niks", zegt zaakwaarnemer Louis Laros in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Het is het goed recht van Feyenoord om een keeper aan te trekken. Erwin gaat de strijd aan. Wij nemen aan dat er geen garanties zijn afgegeven aan Vermeer", aldus Laros. De kans lijkt groot dat Vermeer in de Kuip de te kloppen man wordt onder de deklat. De reservedoelman van Ajax wil in Rotterdam weer aan voetballen toe komen, nadat hij zijn basisplek in Amsterdam afgelopen seizoen moest afstaan aan Jasper Cillessen.