'Buurman' biedt jeugdinternational uitweg: Feyenoord weet van onze belangstelling
"Als er een mogelijkheid is om hem te huren van de buurman, willen we dat graag in orde maken"

'Buurman' biedt jeugdinternational uitweg: "Feyenoord weet van onze belangstelling"

01-09-2014 08:35
3

Excelsior hoopt te profiteren van de komst van Kenneth Vermeer naar de Rotterdamse Kuip. De Ajax-keeper verdringt eerste keus Erwin Mulder waarschijnlijk onder de lat bij Feyenoord, daardoor moet reservedoelman Warner Hahn een stapje terug doen.

De deze zomer van FC Dordrecht overgekomen jeugdinternational, na de komst van Vermeer derde keeper in Rotterdam, staat op het verlanglijstje van de promovendus uit Kralingen. Excelsior, dat eerste keus Jordy Deckers in de eerste drie speelronden van de Eredivisie opzichtig in de fout zag gaan, is op zoek naar een nieuwe doelman. De clubleiding hoopt snel zaken te doen met Feyenoord, vertelt algemeen directeur Ferry de Haan in gesprek met De Telegraaf.

"Feyenoord weet van onze belangstelling en als er een mogelijkheid is om hem te huren van de buurman, willen we dat graag in orde maken", zegt De Haan in Telesport. Excelsior liet zaterdag Alessandro Damen debuteren in de hoofdmacht. Hij verving in het gewonnen duel met Heracles Almelo de geschorste Deckers. De eerste keus kreeg afgelopen week een rode kaart op bezoek bij sc Heerenveen.