'Hahn zegt Excelsior af en gaat voor opvolging bij bekerwinnaar'
Hahn kiest eieren voor zijn geld en gaat ervaring in Eredivisie opdoen

'Hahn zegt Excelsior af en gaat voor opvolging bij bekerwinnaar'

01-09-2014 13:15
8

Voor Warner Hahn lonken speelminuten in de Eredivisie. De keeper van Feyenoord leek op weg naar Excelsior, maar heeft de promovendus naar verluidt afgezegd. PEC Zwolle neemt de jeugdinternational nu waarschijnlijk over.

Feyenoord trok maandag Ajacied Kenneth Vermeer aan, waardoor Hahn naar de derde plek in de pikorde daalt. De deze zomer van FC Dordrecht overgekomen keeper kon bij Excelsior ervaring op gaan doen. Volgens RTV Rijnmond zijn de clubs het eens en moet alleen Hahn zelf nog zijn jawoord geven.

Die toezegging komt er volgens Voetbal International niet. PEC Zwolle toonde ook interesse in Hahn en de keeper lijkt nu voor de winnaar van de KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal te gaan. Een akkoord tussen Feyenoord en PEC is er echter nog niet. Bij de Zwollenaren moet Hahn de opvolger van Diederik Boer worden. Hij ging van PEC naar Ajax als vervanger van Vermeer.

Voor Excelsior betekent dit dat het nog steeds een nieuwe goalie zoekt. Jordy Deckers maakte in de eerste wedstrijden geen goede indruk. Tweede keus Alessandro Damen keepte afgelopen weekend, maar de Rotterdammers wilden er nog een sluitpost bij.