'PSV heeft Monaco-jongeling bijna binnen; kans op krabbel Bakkali minimaal'
Eindhovenaren hebben niet veel hoop op nieuw contract Belgische aanvaller

'PSV heeft Monaco-jongeling bijna binnen; kans op krabbel Bakkali minimaal'

01-09-2014 12:35
2

PSV staat op het punt zich te versterken met Nicolas Isimat-Mirin. De jonge verdediger komt op huurbasis over van AS Monaco. VI-journalist Thijs Slegers en het Eindhovens Dagblad melden maandag dat de 22-jarige Fransman medisch gekeurd wordt in Eindhoven.

Wanneer Isimat-Mirin de keuring zonder problemen doorstaat mag hij zich speler van PSV noemen. De club uit Eindhoven heeft volgens Slegers geen optie tot koop bedongen op de verdediger van AS Monaco. Daarnaast verwacht de Eredivisie-club zich te versterken met François Marquet. De verdediger annex middenvelder wordt gehuurd van het Belgische Standard Luik.

Minder succesvol verloopt de situatie rond Zakaria Bakkali. De Belgisch international leek na een donkere periode een nieuw contract te tekenen in Eindhoven, maar volgens Slegers heeft PSV 'slechts minieme hoop' op een krabbel van de aanvaller. Bakkali is bij PSV in het bezit van een contract tot de zomer van 2015. De club wilde de Belg verkopen, nadat hij in eerste instantie weigerde zijn contract te verlengen.

Enkele weken geleden kwam Bakkali terug op dat besluit en kondigde hij aan wel een toekomst te zien bij PSV, waarop de club de deur opnieuw opende. Momenteel is de situatie rond Bakkali onveranderd, intern bij PSV leeft de verwachting dat de 'speler zichzelf op een dood spoor manoeuvreert', aldus de journalist van Voetbal International.