Ajax kan één van de drie kandidaten vergeten: Bij ons gebeurt niets meer
"De geruchten draaien in die laatste dagen altijd op volle toeren, maar ze zijn niet op de waarheid gericht"

Ajax kan één van de drie kandidaten vergeten: "Bij ons gebeurt niets meer"

01-09-2014 14:51
8

Enkele uren voor het sluiten van de transfermarkt is het nog altijd wachten op de nieuwe middenvelder van Ajax. De landskampioen zou drie kandidaten hebben om de vacature in te vullen, maar door één van die namen kan nu een streep.

De Telegraaf meldde maandagochtend dat het lijstje van Marc Overmars bestond uit Marko Vejinovic, Niki Zimling en Hedwiges Maduro. Eerstgenoemde zal echter niet naar Ajax komen, zegt Vitesse-directeur Mo Allach tegen Omroep Gelderland.

"Bij ons gebeurt niets meer", ontzenuwt Allach de geluiden. "Er zijn geen ontwikkelingen. Hier is het stil. De geruchten draaien in die laatste dagen altijd op volle toeren, maar ze zijn niet op de waarheid gericht." Naast Vejinovic werd ook Davy Pröpper voorzichtig aan Ajax gelinkt, maar ook hij gaat dus niet naar Amsterdam.

Zimling, in het verleden spelend voor onder meer Udinese, NEC en Club Brugge, staat onder contract bij FSV Mainz 05. De Duitse club verlangt volgens de Nederlandse ochtendkrant niet de hoofdprijs. Maduro, die onder contract staat bij PAOK, zou nog geen miljoen euro moeten kosten.