Ronaldo kraakt transferbeleid Real: Ik houd mijn mening maar voor me
"Ik kan niet altijd zeggen wat ik denk"

Ronaldo kraakt transferbeleid Real: "Ik houd mijn mening maar voor me"

01-09-2014 20:04
5

Real Madrid moet de komende weken de nodige herstelwerkzaamheden verrichten bij Cristiano Ronaldo. De Portugese ster heeft geen goed woord over voor de recente transferactiviteiten van zijn club.

Real verkocht vorige week Angel Di Maria en Xabi Alonso aan respectievelijk Manchester United en Bayern München, tot ergernis van Ronaldo. Hij houdt zich echter koest voor het oog van de pers. "Ik heb wel een mening, maar die houd ik voor me. Ik kan niet altijd zeggen wat ik denk. Anders staat het morgen groot in de kranten en dat wil ik niet", zegt Ronaldo.

Wedden

Meer odds

"Als de president ervoor kiest om sommige spelers te verkopen, dan moeten we dat respecteren en steunen", vervolgt de 29-jarige vedette, die Di Maria en Alonso gaat missen. "Angel en Xabi waren heel belangrijk voor Real. Maar we hebben er goede spelers voor terug gekregen. Ik ga ervan uit dat het allemaal goed komt."

Real Madrid ging zondagavond onderuit op bezoek bij Real Sociedad, dat verrassend met 4-2 te sterk voor was het sterrenensemble van trainer Carlo Ancelotti. Ronaldo ontbrak door een blessure.