Ajax blijft zitten met ongewenste aanvaller: Teleurstellend dat hij niet weg is
Sana tot aan de winterstop bij Ajax

Ajax blijft zitten met ongewenste aanvaller: "Teleurstellend dat hij niet weg is"

01-09-2014 23:58
28

De transferperiode heeft voor Ajax niet het gewenste vertrek van Tobias Sana opgeleverd. De aanvaller is overbodig in Amsterdam en mocht zelfs transfervrij vertrekken. De belangstellende clubs pasten echter niet in het plaatje van Sana.

Bij Ajax heeft Sana nog een verbintenis tot de zomer van 2015. In eerste instantie wenste de landskampioen een transfersom te ontvangen voor de vleugelaanvaller. Een week voor het verstrijken van de deadline kreeg Sana toch het signaal dat Ajax wilde meewerken aan een transfervrij vertrek. Dat leverde interesse van meerdere clubs op, maar die voldeden niet aan het ideale plaatje van de aanvaller. 

"Het is natuurlijk teleurstellend dat hij niet weg is en lekker aan spelen toe komt, maar hij had geen goed gevoel bij de clubs die hem benaderden. Hij zal zich nu optimaal inzetten voor Ajax als ze hem nodig hebben. In de winterstop kijken we verder", vertelt het management van de speler aan Ajax Showtime. In Portugal en het Midden-Oosten blijven de transfermarkten langer open, waardoor een vertrek niet volledig uitgesloten is.