Falcao en Van Gaal loven elkaar: Zo'n kans moet je niet laten lopen
United huurt aanvaller van Monaco

Falcao en Van Gaal loven elkaar: "Zo'n kans moet je niet laten lopen"

02-09-2014 02:38
4

Radamel Falcao en Louis van Gaal zijn verguld met het nieuws dat de Colombiaanse spits dit seizoen in het shirt van Manchester United speelt. De Mancunians bevestigden de transfer in de nacht van maandag op dinsdag.

United heeft een optie tot koop bedongen op Falcao, die eerst een seizoen wordt gehuurd van AS Monaco. "Ik ben heel blij om dit seizoen voor Manchester United te spelen. Het is de grootste club ter wereld", aldus Falcao op de website van United. "Iedereen bij de club wil zo snel mogelijk terug naar de top. Ik kijk er naar uit om met Louis van Gaal te werken en mijn bijdrage aan het team te leveren in deze opwindende periode in de geschiedenis van de club."

Van Gaal was uiteraard zeer content dat hij Falcao erbij krijgt. "Het is fantastisch dat Radamel dit seizoen op huurbasis voor ons speelt. Hij is een van de beste afmakers in het voetbal. Zijn doelpuntengemiddelde spreekt wat dat betreft voor zich. Als een speler van dit kaliber beschikbaar komt, moet je die kans niet laten lopen."