Vermeer moet enthousiasme laten zien: 'Bikkelen voor Het Legioen'
"Ik denk dat hij zelf ook wel weet dat hij moet laten zien dat hij graag voor deze club komt spelen"

Vermeer moet enthousiasme laten zien: 'Bikkelen voor Het Legioen'

02-09-2014 10:44
8

Karim El Ahmadi denkt niet dat zijn nieuwe ploeggenoot Kenneth Vermeer totaal onwetend in De Kuip gaat keepen. De van Ajax overgekomen doelman zal zich ervan bewust zijn wat hij moet doen om de achterban te overtuigen.

El Ahmadi en Vermeer zetten allebei op de laatste dag voor de transferdeadline hun handtekening onder een contract bij Feyenoord. Waar de middenvelder in de armen gesloten zal worden als voormalig speler, heeft de keeper nog heel wat harten te winnen als oud-speler van aartsrivaal Ajax. 

"Ik denk dat hij zelf ook wel weet dat hij aan de supporters moet laten zien dat hij graag voor deze club komt spelen. Want Het Legioen is hier best belangrijk. Je moet net een beetje meer bikkelen dan bij andere clubs", zegt El Ahmadi tegen De Telegraaf.

El Ahmadi, teruggekeerd van Aston Villa, was net als iedereen verrast over de komst van Vermeer. "We stonden in Rotterdam opeens samen bij de receptie van hetzelfde hotel", lacht de Marokkaan. "We kennen elkaar al jaren. We hebben samen nog in allerlei nationale jeugdploegen gespeeld voor Nederland. Kenneth is een keeper met grote kwaliteiten."