Promovendus is smaakmaker kwijt: Zaten al niet ruim in aanvallende spelers
Willem II blij met komst Cabral dankzij vriend Schreuder

Promovendus is smaakmaker kwijt: "Zaten al niet ruim in aanvallende spelers"

02-09-2014 11:45
2

Willem II moet het enige tijd doen zonder een smaakmaker van de ploeg. Ali Messaoud ligt er ongeveer een maand uit met een scheurtje in zijn hamstring.

Messaoud liep de blessure afgelopen weekend op in het met 1-0 verloren duel met Go Ahead Eagles. "Heel vervelend", zegt trainer Jurgen Streppel in het Brabants Dagblad. "En we zaten al niet ruim in onze aanvallende spelers. Gelukkig is het nog gelukt om Jerson Cabral te huren van FC Twente. Een vriendendienst van Alfred Schreuder, met wie ik bij RKC samengespeeld heb."

Wedden

Meer odds

Messaoud was vorig seizoen van grote waarde voor Willem II door tien keer te scoren. De middenvelder doet het in de Eredivisie ook uitstekend en was vooral tegen zijn oude club AZ op dreef. De aanvallende middenvelder scoorde zelf de 2-0 tijdens de 3-0 overwinning.

Naast Cabral haalde Willem II enkele dagen eerder Samuel Armenteros. De spits kwam op huurbasis over van Anderlecht. Deze spelers zijn normaal gesproken inzetbaar tijdens de eerstvolgende wedstrijd op 13 september tegen Feyenoord. Dat geldt mogelijk niet voor Bruno Andrade. De aanvaller is nog geblesseerd.