Kluivert verwijst Schots gerucht naar rijk der fabelen: Ik wacht op de juiste kans
"Ik heb met niemand gesproken en ik weet niet waar dat gerucht vandaan komt"

Kluivert verwijst Schots gerucht naar rijk der fabelen: "Ik wacht op de juiste kans"

02-09-2014 12:09

Patrick Kluivert is niet op weg naar de Schotse Premier League. Ross County zou de oud-international benaderd hebben voor de rol van hoofdtrainer, maar Kluivert ontkent met de Schotten gesproken te hebben.

The Staggies wilden Kluivert naar verluidt een kans op het hoogste niveau geven als trainer, maar de voormalig assistent van het Nederlands elftal laat dinsdag weten dat hij geen contact heeft gehad met de Schotse Premier League-club. Kluivert, in het verleden trainer van Jong FC Twente, vertrok deze zomer bij de KNVB na het WK in Brazilië. Zijn ambitie is om ergens op eigen benen te staan.

"Daar is niets van waar", zegt Kluivert in gesprek met talkSPORT over de interesse van Ross County. "Ik heb met niemand gesproken en ik weet niet waar dat gerucht vandaan komt. Het was slechts mediapraat." Wel geeft Kluivert toe open te staan voor een nieuwe uitdaging als trainer. "Ik wacht op de juiste kans. In voetbal kunnen dingen heel snel gaan. Het is mijn ambitie om hoofdtrainer te worden bij een goede club."