'Chicharito' niet voor de bank gekomen: Je werkt niet om vijf minuten te spelen
Spits Hernandez wil belangrijke dingen bereiken bij Real Madrid

'Chicharito' niet voor de bank gekomen: "Je werkt niet om vijf minuten te spelen"

02-09-2014 13:37
5

Javier Hernandez heeft Manchester United niet verlaten om ook bij Real Madrid op de bank plaats te nemen. De Mexicaan wisselde maandag op huurbasis van club en is van plan zijn uiterste best te doen om basisspeler te worden.

"Ik werk niet om op de bank te gaan zitten en als ik de kans krijg, dan wil ik die pakken", zei Chicharito, geciteerd door Marca. De spits kon vertrekken, omdat hij bij United onvoldoende uitzicht op speeltijd had. Bij Real moet hij de concurrentie met Karim Benzema aangaan. "Er gingen geruchten over veel clubs, maar als Madrid voor je komt, dan denk je geen twee keer na."

In Engeland moest Hernandez het voornamelijk doen met invalbeurten, iets dat hij in Madrid wil voorkomen. "Je werkt niet om vijf minuten te spelen, maar om alles te geven, te leren en het maximale aantal minuten te krijgen van de coach. Alles wat ik wil is het goed doen. Ik zit tussen de beste spelers van de wereld en ik wil bijdragen aan dit team, dat belangrijke dingen zal bereiken. Wat wil je nog meer in het leven van een voetballer?"