Rooney: Wat de komst van Falcao voor mij betekent? Niet over nagedacht
Spits verheugd door komst van Colombiaan

Rooney: "Wat de komst van Falcao voor mij betekent? Niet over nagedacht"

02-09-2014 16:23
2

Wayne Rooney is in zijn nopjes met de komst van Radamel Falcao naar Old Trafford. Manchester United weekte de Colombiaanse spits maandag op de valreep los bij AS Monaco.

De transfer van Falcao kwam Manchester United dinsdag op veel kritiek te staan, maar Rooney is vooral blij. "Ik denk dat hij zich gaat bewijzen als een fantastische aankoop. Hij is één van de beste spelers ter wereld en heeft aangetoond dat hij heel graag naar Manchester United wilde", zegt Rooney op de clubsite.

Het is de vraag hoe manager Louis van Gaal Falcao gaat inpassen bij United, dat ook al de beschikking heeft over Robin van Persie en dus Rooney. De spits, sinds dit seizoen aanvoerder op Old Trafford, vreest niet voor zijn basisplek. "Ik heb geen idee wat voor effect de komst van Falcao op mijn rol heeft. Daar heb ik nog niet over nagedacht. Feit is dat we nu een geweldige ploeg hebben."

Falcao werd in de nacht van maandag op dinsdag gepresenteerd door Manchester United. De Engelse topclub huurt hem voor de rest van het seizoen van AS Monaco en heeft een optie tot koop bedongen.