Ramos volgt Ronaldo niet: De tijd is nog niet rijp om conclusies te trekken
"We hebben allemaal onze mening en dat is prima"

Ramos volgt Ronaldo niet: "De tijd is nog niet rijp om conclusies te trekken"

02-09-2014 19:39

Sergio Ramos is niet gelukkig met de kritiek van Real Madrid-sterspeler Cristiano Ronaldo. De Portugese aanvaller bekritiseerde publiekelijk het transferbeleid van de Spaanse topclub, in de ogen van de verdediger te voorbarig.

Real kocht deze zomer spelers als James Rodriguez en Toni Kroos, waar Xabi Alonso en Ángel Di Maria werden verkocht. "Ik heb wel een mening, maar die houd ik voor me. Ik kan niet altijd zeggen wat ik denk. Anders staat het morgen groot in de kranten en dat wil ik niet", luidde het veelzeggende oordeel van Ronaldo.

Vooral de uitgaande transfers zouden Ronaldo frustreren. "We hebben allemaal onze mening en dat is prima. Ik ga de uitlatingen van Cristiano niet veroordelen en ook die van andere spelers niet", aldus de Spanjaard. "We maken deel uit van een club en moeten volgens deze regels werken. Mijn mening blijft geheim. De tijd is nog niet rijp om conclusies te trekken."

Ramos ontkende een conflict met doelman Iker Casillas. "Iker en ik zijn al jaren vrienden en spreken elkaar op een normale manier."