Ook zaakwaarnemer breekt met Bakkali: Aanbieding van PSV was goed
"Dan moet je als zaakwaarnemer in de spiegel kijken"

Ook zaakwaarnemer breekt met Bakkali: "Aanbieding van PSV was goed"

02-09-2014 20:49
16

Zakaria Bakkali heeft het flink verbruid. PSV heeft de aanbieding om te verlengen voor eeuwig ingetrokken en ook zaakwaarnemer Kees Ploegsma is nu al helemaal klaar met het probleemkind. Hij heeft de samenwerking met de Belg per direct verbroken.

Ploegsma was nog maar net de vertegenwoordiger van Bakkali, maar hij had al snel door dat er weinig eer te behalen viel. "Ik had de hoop dat het mij zou lukken deze situatie recht te trekken", begint de zaakwaarnemer in het Eindhovens Dagblad. Bakkali had echter een ander idee over zijn sportieve toekomst dan de man die hem in de gesprekken bijstond.

"Ik vond dat PSV hem een goede aanbieding had gedaan en dat hij dit contract moest tekenen omdat dat het beste is voor zijn ontwikkeling. Hij had er niet het goede gevoel bij. Dan moet je als zaakwaarnemer in de spiegel kijken. Ik ben tot de conclusie gekomen dat we niet verder kunnen", verklaart Ploegsma de breuk met de achttienjarige aanvaller, die vermoedelijk nooit meer in de hoofdmacht van PSV in actie komt.