De Vrij moet zich aanpassen: Daardoor word je weer aan het denken gezet
"Ik voel me er heel goed en heb het super naar m'n zin"

De Vrij moet zich aanpassen: "Daardoor word je weer aan het denken gezet"

02-09-2014 21:53
1

Stefan de Vrij heeft zijn competitiedebuut namens SS Lazio achter de rug, maar helemaal vlekkeloos verliep dat niet. Met de club uit Rome verloor hij met 3-1 van AC Milan en De Vrij ging bij twee tegentreffers niet vrijuit. 

"Laten we het daar maar niet over hebben", reageert De Vrij met een glimlach bij Fox Sports. "We hebben met 3-1 verloren en dat was volgens mij een beetje geflatteerd. Dat is jammer, maar het is gebeurd en nu gaan we door."

De 22-jarige verdediger heeft het wel goed naar zijn zin bij zijn nieuwe club. "Ik voel me er heel goed en heb het super naar m'n zin. Het communiceren is nog een beetje lastig, ik ben hard bezig om de taal te leren. Dat is wel echt nodig daar, er wordt namelijk niet echt Engels gesproken."

Ook het voetbal brengt enige aanpassingsproblemen met zich mee. "Dat is wel nieuw en anders, maar ik denk dat dat alleen maar goed is. Daardoor word je weer aan het denken gezet. Je moet je aanpassen en dat is alleen maar goed voor je ontwikkeling", aldus De Vrij.