Agent: 'Benitez sloeg twee keer een aanbieding van Real Madrid af'
Spaanse oefenmeester liet Koninklijke tot tweemaal met lege handen achter

Agent: 'Benitez sloeg twee keer een aanbieding van Real Madrid af'

07-09-2014 21:41

Rafael Benitez had tot twee keer toe de kans om trainer van Real Madrid te worden, maar wimpelde beide aanbiedingen af. Dat meldt de zaakwaarnemer van de oefenmeester, Manuel Garcia Quilon.

Benitez, die inmiddels de trainer is van het Italiaanse Napoli, zou in zijn tijd als coach van Liverpool tweemaal zijn benaderd door de Madrileense grootmacht. "Rafael kreeg twee achtereenvolgende jaren de kans om coach van Real Madrid", beweert Quilon in gesprek met calcionapoli24.it. "We hebben vijf jaar geleden en een jaar daarvoor een heel interessant bod ontvangen."

"Om hem het aanbod te laten accepteren, is Florentino Perez (voorzitter van Real Madrid, red.) persoonlijk in zijn privé-jet gestapt en naar Engeland gevlogen", vervolgt de belangenbehartiger. "Hij heeft, zonder succes, geprobeerd om Rafael's vrouw Montse te overtuigen om haar man te achtervolgen naar zijn nieuwe avontuur. Rafael had echter net zijn contract bij Liverpool verlengd en is een man van zijn woord. Hij heeft het bod afgeslagen, ook al was het economisch en sportief gezien de beste aanbieding die hij ooit heeft gehad."