Feyenoord hard onderuit: We raakten na de tegengoal helemaal de kluts kwijt
Willem II te sterk voor Rotterdammers

Feyenoord hard onderuit: "We raakten na de tegengoal helemaal de kluts kwijt"

14-09-2014 07:19

Karim El Ahmadi kon zaterdagavond, direct na het duel met Willem II, moeilijk bevatten dat hij na iets meer dan negentig minuten voetbal met lege handen stond in de Rotterdamse Kuip. De middenvelder verbaasde zich erover dat Feyenoord na de eerste tegentreffer niet in staat was om het de tegenstander echt lastig te maken.

"We raakten na de tegengoal helemaal de kluts kwijt. In de tweede helft probeerden we nog wel wat, maar over het algemeen was het niet goed", aldus de Marokkaanse middenvelder van Feyenoord tegenover RTV Rijnmond.

El Ahmadi kon na afloop direct aangeven waarom Feyenoord niet in staat was om een goed resultaat te halen tegen de promovendus. De 0-1 van Willem II deed de Rotterdammers naar zijn zeggen de das om. "We waren helemaal de kluts kwijt en wisten niet meer wat we moesten doen. Ik ga het niet op personen richten, maar er worden fouten gemaakt die niet mogen op dit niveau."

De middenvelder was op zijn zachts gezegd verbaasd over het ontbreken van de benodigde mentale weerbaarheid van de Rotterdamse ploeg. "Soms zag het er niet uit. Er zijn nog veel wedstrijden te spelen, dus we zullen het snel moeten keren. We zullen veel meer uitstralen dat wij Feyenoord zijn en thuis alles moeten winnen eigenlijk. Daar ben ik wel een beetje van geschrokken."