Zwitsers seksschandaal: verzorgster krijgt de zak na ontspoord titelfeest
"We konden moeilijk de halve ploeg op straat zetten"

Zwitsers seksschandaal: verzorgster krijgt de zak na ontspoord titelfeest

14-09-2014 11:14
11

Zwitserland is in de ban van een seksschandaal. FC Lenzburg, uitkomend in een van de lagere divisies van het Zwitserse voetbal, sierde de afgelopen dagen ongewild de voorpagina’s in het land.

FC Lenzburg liet zich onlangs tot kampioen kronen, maar het titelfeest van de club liep flink uit de hand. Het voornaamste slachtoffer van de wilde nacht vol alcohol: verzorgster Carmen. De 41-jarige clubmedewerkster heeft zich volgens de clubleiding dusdanig misdragen, dat het bestuur besloot haar direct op straat te zetten. De verzorgster zou, op aandringen van enkele andere spelers, één van de voetballers van FC Lenzburg oraal hebben bevredigd ten over staan van een deel van de spelersgroep.

Een andere speler zag kans het voorval vast te leggen. Het gemaakte filmpje was al snel op internet te zien, waar het zich als een vuurtje verspreidde. Op het moment dat de voorzitter van FC Lenzburg de opname onder ogen kreeg, werd er direct ingegrepen. Carmen kreeg haar congé, de spelersgroep moet het met een boete doen. "We konden moeilijk de halve ploeg op straat zetten", citeert De Telegraaf de preses van de club, Ulrich Bruder.

Carmen zit nu werkloos thuis. "Iemand moest de zondebok zijn en dat ben ik geworden. Ik was het gemakkelijkste slachtoffer. Het titelfeest is volledig uit de hand gelopen. Ik herinner mij niks meer. Iemand moet iets in mijn drankje gedaan hebben, want ik moest een paar keer overgeven. Spijtig dat het zo is gelopen, want ik ben nu wel mijn baan kwijt", aldus de betrokken verzorgster.