Ajax dreigt smaakmaker te moeten missen tegen Paris Saint-Germain
Middenvelder loopt kuitblessure op tegen Heracles

Ajax dreigt smaakmaker te moeten missen tegen Paris Saint-Germain

14-09-2014 12:34
4

Ajax dreigt het woensdagavond in de Champions League-kraker tegen Paris Saint-Germain te moeten doen zonder Davy Klaassen. De middenvelder heeft een blessure aan de kuit overgehouden aan de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo van zaterdagavond.

Trainer Frank de Boer vertelt aan Ajax Life nog te wachten op duidelijkheid over de kwetsuur van Klaassen. "Hij dacht eerst dat het kramp was, maar het is wel een beetje rare kramp. Het zit hoog in zijn kuit. Dus het zit tegen een verrekking aan of het is toch echt kramp. Daar is nog geen uitsluitsel over. Binnen twee dagen zal dat bekend worden."

Ook Nicolai Boilesen werd tegen Heracles gewisseld door De Boer, maar de linksback kan tegen PSG gewoon spelen. "Nicolai had nergens last van, maar gezien zijn historie en de zware weken die we ingaan, heb ik hem gewisseld. Hij heeft ook al twee wedstrijden met Denemarken gespeeld. Dus als de stand het toelaat, laat ik hem liever een uur spelen. Zodat ik hem woensdag weer vol kan gebruiken."

De Boer verwacht geen problemen bij Lasse Schöne en Thulani Serero. "Lasse had lichte liesklachten, de dokter had gezegd: als de stand het toelaat, wissel hem dan ook uit voorzorg maar. Thulani Serero had gewoon kramp, daar was niks aan de hand."