Milik barst van het zelfvertrouwen: Grote kans om van PSG te winnen
Ajax-spits heeft de smaak te pakken na twee goals

Milik barst van het zelfvertrouwen: "Grote kans om van PSG te winnen"

14-09-2014 13:56
10

Arkadiusz Milik barst van het zelfvertrouwen na zijn twee doelpunten tegen Heracles Almelo (2-1). De spits kijkt enorm uit naar de ontmoeting met Paris Saint-Germain van komende woensdag en gaat uit van een zege voor de Amsterdammers.

"Ik ben blij dat ik mijn eerste doelpunten voor Ajax gemaakt hebt. Nu moet ik op deze weg doorgaan", vertelt Milik op de clubsite van Ajax. "In de Champions League krijgen we PSG. Daar moeten we ons op richten. Met Zlatan Ibrahimovic hebben zij een superster, de beste spits ter wereld, maar wij spelen thuis en hebben een grote kans om te winnen."

PSG telde deze zomer vijftig miljoen euro neer voor David Luiz. De verschillen tussen Ajax en de Franse topclub zijn dan ook groot, weet Joël Veltman. "Als je ziet voor welk bedrag David Luiz wordt gehaald, dat is niet met ons te vergelijken. Maar we hebben een kans, dat hebben we vorig jaar laten zien tegen Barcelona, dus waarom kan het dan niet tegen PSG?"

Veltman krijgt woensdag te maken met Edinson Cavani en Zlatan Ibrahimovic, twee van de beste spitsen ter wereld. Bang is de verdediger echter niet voor de wereldtoppers. "Toen ik de loting zag, dacht ik daar meteen aan. Het is een mooie uitdaging."