Natuurlijk was ik kwaad toen ik hoorde dat Feyenoord Vermeer had gehaald
Hahn wil via PEC weer terugkeren in Rotterdam

"Natuurlijk was ik kwaad toen ik hoorde dat Feyenoord Vermeer had gehaald"

14-09-2014 23:38
4

Na een onrustige week maakte Warner Hahn zaterdagavond zijn competitiedebuut voor PEC Zwolle. De doelman hield een slecht gevoel over aan zijn tijdelijke vertrek bij Feyenoord, maar hoopt uiteindelijk weer terug te keren in Rotterdam-Zuid.

Hahn werd afgelopen zomer door Feyenoord overgenomen van FC Dordrecht, maar startte als tweede doelman achter Erwin Mulder. Door de komst van Kenneth Vermeer zag de sluitpost zijn positie steeds uitzichtlozer worden, waardoor hij in samenspraak met Feyenoord besloot om tijdelijk naar PEC te verkassen. "Ik had nooit verwacht hier te spelen. Zo zie je maar weer: de voetballerij is een gekke wereld", geeft Hahn toe aan Metro.

De doelman erkent dat hij boos was toen hij hoorde van de Rotterdamse transfer van Vermeer. "Natuurlijk was ik kwaad toen ik hoorde dat Feyenoord Kenneth Vermeer had gehaald. Ik heb dat in het gesprek met Martin van Geel en Fred Rutten na FC Twente – Feyenoord ook wel laten blijken. Maar het is nu eenmaal zo en ik moet ook verder."

Hahn hoopt zich bij PEC te kunnen ontwikkelen. "Uiteindelijk ben ik blij met mijn keuze. Ik denk dat dit heel goed gaat uitpakken. Keepen in de Eredivisie bij een goede club is beter voor mijn ontwikkeling dan op de bank zitten." Uiteindelijk hoopt de doelman terug te keren in De Kuip. "Dat ligt wel in de planning. Feyenoord is een prachtige club en ik kom uit Rotterdam."