Scholes gelooft door transfers Real Madrid in Engelse winnaar van kampioenenbal
"Ik denk dat een Engels team in staat is om de Champions League dit jaar te winnen"

Scholes gelooft door transfers Real Madrid in Engelse winnaar van kampioenenbal

16-09-2014 09:28

Paul Scholes ziet door de uitgaande transfers van Real Madrid meer kans voor de Engelse clubs om te zegevieren in de Champions League. De voormalig speler van Manchester United denkt dat Real een grote fout heeft gemaakt door Angel Di Maria (Manchester United) en Xabi Alonso (Bayern München) te laten gaan.

"Ik denk dat een Engels team in staat is om de Champions League dit jaar te winnen, maar dan moeten ze wel Real Madrid zien te verslaan", schrijft Scholes in The Independent. "Als je me dat had gevraagd vóór de transfers van Di Maria en Alonso, dan had ik 'nee' gezegd op de vraag of een Engelse club kans maakt. Nu is Real echter wel te verslaan. Ik weet zeker dat een Engels team kan winnen."

Wedden

Meer odds

Onder meer Manchester City gaat een serieuze poging wagen voor het winnen van het kampioenenbal. "De eigenaren willen eindelijk eens succes zien in de Champions League. Ze zitten in een sterke groep, maar met de spelers die ze hebben moeten ze een ronde verder kunnen komen. Ze hebben geen excuus om zich achter te schuilen. Bovendien vinden ze de Champions League nu belangrijker dan de competitie."

In de eigen competitie is de oud-speler onder de indruk van Liverpool. "Die club is dit seizoen de dark horse van de competitie. Brendan Rodgers doet het fantastisch als trainer van Liverpool. Het is leuk om naar zijn elftal te kijken. Ze kunnen het goed doen met de spelers die ze hebben. Vooral in thuiswedstrijden kunnen de supporters samen met de spelers voor iets unieks zorgen."