Boymans maakt rentree en staat voor Utrecht-debuut: Ik ben een gelukkig man nu
"Ik had me deze wedstrijd zwaarder voorgesteld"

Boymans maakt rentree en staat voor Utrecht-debuut: "Ik ben een gelukkig man nu"

16-09-2014 09:41
1

Ruud Boymans is een stap dichter bij zijn debuut voor FC Utrecht. De aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van Willem II naar de Domstad. Door een schouderblessure kwam de spits nog niet in actie voor zijn nieuwe werkgever.

Maandagavond maakte Boymans zijn rentree door mee te spelen tijdens een wedstrijd van Jong FC Utrecht tegen Jong Go Ahead Eagles (2-2). "Ik voel me opgelucht. Dat ik eindelijk weer heb kunnen spelen, is fijn. Ook prettig dat ik direct flink aan de bak moest. Die centrale verdedigers van Jong Go Ahead kleunden er flink in. Dat is alleen maar goed", vertelt Boymans op de officiële website van Utrecht.

"Ik had me deze wedstrijd zwaarder voorgesteld", blikt de spits terug. "Na een uur werd ik vervangen, dat was ook de afspraak die we vooraf hadden gemaakt. Maar conditioneel zat er nog meer in voor mij. Ik had nog wel even verder kunnen spelen, als dat had gemoeten. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben een gelukkig man nu, nu ik weer heb kunnen spelen."

Aankomend weekend maakt Boymans mogelijk tegen FC Groningen zijn debuut voor FC Utrecht. "Het is nog te vroeg om het nu al over zondag te hebben. Eerst dinsdag maar eens deze wedstrijd evalueren en kijken hoe ik de week doorkom. Dan zullen we zien of ik zondag mijn debuut voor FC Utrecht kan gaan maken."