FC Dordrecht schrijft komst tweevoudig international nog niet af
Promovendus kijkt in januari verder naar mogelijkheden omtrent Slory

FC Dordrecht schrijft komst tweevoudig international nog niet af

16-09-2014 10:48

FC Dordrecht versterkt zich in de winterstop mogelijk alsnog met Andwelé Slory. De tweevoudig Oranje-international trainde eerder al mee bij de promovendus, maar omdat hij al ingeschreven stond bij amateurclub VDL kon een overgang niet plaatsvinden.

"Hij ligt al vast bij een amateurclub. In de winter moeten we verder kijken naar mogelijke versterkingen", zegt trainer Ernie Brandts tegen Voetbal International. Of Slory die aanwinst wordt, moet in januari blijken. De 31-jarige vleugelspits blijft wel in beeld in Dordrecht.

"Het probleem is dat hij ingeschreven staat bij de amateurs. Daar zijn andere regelingen voor", legt technisch directeur Marco Boogers uit. "Als ik het goed heb begrepen kunnen we pas per 1 januari wat proberen. Of we dat ook doen? Dat zien we dan wel. Er is in ieder geval het nodige papierwerk mee gemoeid."

Slory was recent op proef en trainde mee bij de beloften van FC Dordrecht. De voormalig voetballer van onder andere Feyenoord speelde eind 2011 zijn laatste profduel. Destijds was de geboren Surinamer actief voor het Australische Adelaide United. In 2007 stond Slory in de basis tijdens oefenduels van het Nederlands elftal met Zuid-Korea en Thailand.