De Boer blij voor Van Basten: Belangrijkste is dat hij zich lekker voelt
"Enerzijds verrassend, anderzijds ben ik zeer blij dat hij behouden wordt voor het voetbal"

De Boer blij voor Van Basten: "Belangrijkste is dat hij zich lekker voelt"

16-09-2014 13:43
1

Ajax-trainer Frank de Boer reageerde dinsdagmiddag met blijdschap op het behoud van Marco van Basten voor de voetballerij. De trainer van AZ doet een stap terug, omdat hij al langere tijd kampt met fysieke klachten. De Boer vindt het belangrijkste nieuws dat zijn collega 'zich lekker voelt'.

"Enerzijds verrassend, anderzijds ben ik zeer blij dat hij behouden wordt voor het voetbal", zei De Boer dinsdag op de persconferentie in de aanloop naar het Champions League-duel met Paris Saint-Germain. "Ik ben blij dat hij nog actief is in deze rol, dat vind ik het allerbelangrijkste, en dat zijn gezondheid weer oké is. Hij heeft de deur niet helemaal dichtgedaan volgens mij. Maar het belangrijkste is dat hij zich lekker voelt."

Wedden

Meer odds

De Boer neemt het in de eerste wedstrijd van het Europese seizoen met Ajax op tegen de Franse kampioen. De trainer blikte dinsdag vooruit op een loodzware poule, met verder FC Barcelona en APOEL Nicosia. Ajax moet volgens hem proberen te genieten, wel respect hebben, maar geen ontzag tonen voor de tegenstander.