Feyenoord-aanvoerder sluit aan, Boulahrouz traint deels mee
Rutten kan Clasie tegen Sevilla weer inzetten

Feyenoord-aanvoerder sluit aan, Boulahrouz traint deels mee

16-09-2014 13:54
2

Jordy Clasie is dinsdag weer aangesloten bij de groepstraining van Feyenoord, dat zich aan het voorbereiden is op het Europa League-treffen met titelhouder Sevilla. Khalid Boulahrouz deed het eerste deel van de oefensessie mee.

Clasie meldde zich onlangs af voor Oranje, nadat hij na het duel met FC Twente last kreeg van kleine pijntjes. Feyenoord gaf de middenvelder daarop een korte vakantie, omdat hij in de zomer met het Nederlands elftal tot het einde actief was op het WK. Trainer Fred Rutten liet de captain nog buiten de selectie voor de wedstrijd tegen Willem II, maar inmiddels is Clasie weer aangesloten.

Wedden

Meer odds

Boulahrouz deed alleen het eerste deel van de training mee, meldt Feyenoord op de officiële website. De ervaren verdediger kwam tot dusver pas één duel in actie namens de Rotterdammers, omdat hij een knieblessure opliep. Of De Kannibaal kan spelen tegen Sevilla is niet bekend.

Feyenoord speelt donderdagavond bij de rentree op het Europese podium meteen tegen een opponent van formaat. In Spanje is de huidige houder van de Europa League de tegenstander. Sevilla won in mei na strafschoppen van Benfica. Na verlenging stond er nog steeds 0-0 op de borden.