Speculaties over terugkeer Ronaldo nemen toe: Hij vermaakte zich als een kind
Voetbalkenner weet dat Ronaldo terug wil naar Manchester United

Speculaties over terugkeer Ronaldo nemen toe: "Hij vermaakte zich als een kind"

16-09-2014 14:52

In de Engelse media wordt steeds vaker gesuggereerd dat Cristiano Ronaldo wil terugkeren bij Manchester United. Volgens Guillem Balague, namens Sky Sports de expert op het gebied van het Spaanse voetbal, komt er snel een moment dat de Portugees weg wil bij Real Madrid.

In de transferperiode is er in Madrid de nodige tumult ontstaan. "Hij is niet blij dat Özil de club heeft verlaten en vindt het ook niet leuk dat Xabi Alonso en Di Maria zijn weggegaan. Ik denk dat hij het idee heeft dat hij bij Real Madrid een baan heeft en dat hij er werkt, maar hij vermaakte zich als een kind bij Manchester United", reageert voetbalkenner Balague woensdag op het digitale thuis van Sky Sports.

"Hij droomt ervan om terug te keren bij Manchester United en die club heeft alle financiële mogelijkheden om hem terug te halen. Wanneer dat zal zijn? Dat hangt natuurlijk van veel dingen af, onder meer van Real Madrid en Cristiano zelf", vervolgt Balague. "Ik heb wel enig idee wanneer hij weg wil. Het zal niet deze maand zijn of volgende maand, maar hij wil terug naar Manchester United. En de mogelijkheden zijn er."