Drogba geniet unieke status bij Chelsea: Voor ons is hij een legende
Ivanovic ziet treffen met Schalke met vertrouwen tegemoet

Drogba geniet unieke status bij Chelsea: "Voor ons is hij een legende"

16-09-2014 15:49
1

Branislav Ivanovic kijkt uit naar het nieuwe seizoen in de Champions League. De verdediger van Chelsea hoopt dat de Londenaren voor de tweede keer in de clubhistorie aan de haal gaan met de felbegeerde Europese trofee. Woensdag wacht in de groepsfase het treffen met Schalke 04.

"De Champions League is een competitie die iedereen wil winnen, alle spelers en alle mensen uit de voetbalwereld. Het is speciaal voor ons, we zijn er klaar voor en blij dat het weer begint", reageert de mandekker op de persconferentie. "De motivatie is er altijd, ongeacht in welke fase we zijn. Het is anders dan alle andere competities, maar ik kan zeggen dat de motivatie altijd enorm groot is."

Ivanovic ziet de wedstrijd tegen Schalke met vertrouwen tegemoet. "We moeten vanaf de eerste minuut gefocust zijn. Schalke heeft een goede ploeg, maar we weten ook dat ze problemen hebben in de verdediging. Die moeten we blootleggen", vervolgt de Serviër, die deze zomer Didier Drogba zag terugkeren op Stamford Bridge. "Voor ons is hij een legende. We weten hoe belangrijk hij voor ons is."