Schalke 04 met gehavende selectie naar Londen, Huntelaar wél van de partij
Onder meer Höwedes niet bij de wedstrijd tegen Chelsea

Schalke 04 met gehavende selectie naar Londen, Huntelaar wél van de partij

16-09-2014 17:53

Schalke 04 gaat de wedstrijd tegen Chelsea in de Champions League met een gehavende selectie tegemoet. In de ploeg van trainer Jens Keller ontbreken zeker zes spelers.

Zo kunnen Die Königsblauen voorlopig geen beroep doen op Benedikt Höwedes. De aanvoerder heeft een heupblessure en is enkele weken uitgeschakeld. Höwedes moet de wedstrijd tegen Chelsea logischerwijs laten schieten. De international, die deze zomer met de Duitse ploeg de wereldtitel veroverde in Brazilië, liep de blessure afgelopen weekeinde op in de met 4-1 verloren competitiewedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Schalke 04 heeft de kwetsuur via de officiële kanalen bevestigd.

Wedden

Meer odds

Höwedes is echter niet de enige geblesseerde in de ploeg van trainer Keller. De oefenmeester moet namelijk meer spelers thuislaten. Joël Matip, Felipe Santana en Sead Kolasinac kampen nog met blessures, terwijl Atsuto Uchida en Jefferson Farfan nog niet klaar zijn met hun revalidatie. Klaas-Jan Huntelaar komt mogelijk wel in actie en is met de ploeg meegereisd naar Londen. De aanvaller van het Nederlands elftal was tegen Borussia Mönchengladbach niet helemaal fit en diende toen als invaller.