'Oude Dame' voorziet lastige opdracht in CL: We hebben veel punten nodig
Juventus komt eerste wedstrijd redelijk door

'Oude Dame' voorziet lastige opdracht in CL: "We hebben veel punten nodig"

16-09-2014 23:30

Massimiliano Allegri heeft zijn eerste Champions League-wedstrijd in dienst van Juventus gewonnen. Het Zweedse Malmö FF werd met 2-0 verslagen door de 'Oude Dame'. De oefenmeester was na afloop vooral opgelucht.

"In de Champions League bestaan er geen simpele opdrachten. We kenden Malmö als een fysieke en defensieve ploeg, dus we moesten onze focus richten op techniek en een hoog baltempo. In mijn ogen ontbrak het vanavond aan organisatie en scherpte voor het doel, al hadden we na rust meer controle over de bal met deze zege als beloning. We hadden er alleen meer moeten maken", vertelde Allegri bij Sky Sport Italia.

Atlético Madrid verloor tegelijkertijd met 3-2 bij Olympiakos Piraeus. Voor Allegri is dat een duidelijke waarschuwing. "Zeker na dit resultaat van Atlético gaan we een gecompliceerde groep doormaken, dus we hebben veel punten nodig om door te komen. De Serie A is heel anders dan Europese wedstrijden. Volgens mij hebben de jongens het goed gedaan, maar met deze kwaliteiten kan het nog beter."