Casillas wint aan krediet: Ik kijk naar wat mijn keeper presteert, ik heb genoten
Real Madrid wint weer na twee competitienederlagen

Casillas wint aan krediet: "Ik kijk naar wat mijn keeper presteert, ik heb genoten"

17-09-2014 00:07
1

Real Madrid trapte dinsdag af in de Champions League met een doelpuntenfestijn in het Bernabéu. Na afloop van de 5-1 overwinning had Carlo Ancelotti echter vooral oog voor Iker Casillas.

De bekritiseerde doelman moest één goal toestaan, maar keepte een prima wedstrijd. Dat kwam goed uit nadat hij zaterdag nog werd uitgefloten door de eigen fans. Ancelotti herhaalde na afloop van het Champions League-duel nog maar eens blij te zijn met Casillas.

Wedden

Meer odds

"Ik wil het niet de hele tijd hebben over mijn keepers", aldus de trainer, die ook kan kiezen voor aanwinst Keylor Navas. "Ik kijk gewoon wat een keeper presteert op het veld. Ik heb genoten. Ook de rest van het team was goed in vorm. We hebben ons verbeterd en beloond met een ruime 5-1 zege."

Ook Karim Benzema, die de duizendste treffer van Real Madrid in Europa maakte, kon rekenen op complimenten. "Ik heb een goede Benzema gezien. Hij speelde een sterke wedstrijd. De aanval heeft Basel een vervelende avond bezorgd. Ook James Rodriguez toonde karakter."