PSV'er oneens met kritiek: Ze zien helemaal niet wat ik allemaal doe
"Als ik er al met de pet naar zou gooien, zou dat direct te zien zijn"

PSV'er oneens met kritiek: "Ze zien helemaal niet wat ik allemaal doe"

17-09-2014 09:49
8

Jetro Willems is, eigenlijk al sinds zijn entree in de hoofdmacht van PSV, mikpunt van kritiek. De linksback laat verdedigend nog weleens een steekje vallen en zou op de trainingen niet alles geven. 

VI constateerde onlangs dat Willems de kantjes ervan afliep, maar de voetballer is het totaal niet eens met de kritiek op zijn mentaliteit. "Mensen zien helemaal niet wat ik allemaal voor mijn sport over heb en doe", zegt hij in het Eindhovens Dagblad. "Bij PSV staat meetapparatuur langs het veld die alles registreert. Als ik er al met de pet naar zou gooien, zou dat direct te zien zijn."

De Eindhovenaren liepen afgelopen weekend voor het eerst dit seizoen tegen een domper aan. Een crisis als die van vorig seizoen is echter geen optie meer, stelt Willems. "Het belangrijkste is dat de huidige spelersgroep als een familie voelt. Dat heb ik hier eerder niet meegemaakt."

"We komen bij de training niet meer met groepjes van een of twee man naar buiten, we zijn in alles één ploeg en hebben veel voor elkaar over. Verzaakt een belangrijke schakel of valt iemand weg, dan proberen we dat ook als een soort familie op te lossen. We zijn volwassener, ik geloof er niks van dat we weer in een slechte periode terechtkomen", aldus Willems.