LIVE-discussie: Schöne schiet Ajax met vrije trap naast PSG
El Ghazi verdwijnt uit het elftal

LIVE-discussie: Schöne schiet Ajax met vrije trap naast PSG

17-09-2014 22:14
57

Frank de Boer heeft woensdagavond voor een enorme verrassing gezorgd tijdens het bekend maken van de basisopstelling van Ajax tegen Paris Saint-Germain. Anwar El Ghazi is zijn basisplaats kwijt, waardoor er voor de bekritiseerde Lucas Andersen een plaatsje is vrijgekomen.

Andersen wordt al jaren gezien als één van de grootste talenten van Denemarken, maar heeft het mentaal en fysiek moeilijk en een echte doorbraak is daarom uitgebleven bij Ajax. De Boer blijft echter geloven in de technicus en geeft hem tegen Paris Saint-Germain een nieuwe kans als linksbuiten, waardoor hij Gregory van der Wiel als directe tegenstander krijgt. Kolbeinn Sigthórsson krijgt de voorkeur boven Arkadiusz Milik.

Bij Paris Saint-Germain staan de oud-Ajacieden Gregory van der Wiel, Maxwell en Zlatan Ibrahimovic aan de aftrap. Javier Pastore en Ezequiel Lavezzi beginnen allebei op de bank, trainer Laurent Blanc geeft verrassend de voorkeur aan Lucas Moura.

De opstellingen:

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen; Klaassen, Viergever, Serero; Schöne, Sigthórsson, Andersen

Paris Saint-Germain: Sirigu; Van der Wiel, Marquinhos, Luiz, Maxwell; Matuidi, Motta, Verratti; Lucas; Ibrahimovic, Cavani


Schöne schiet de 1-1 binnen!


Cavani schiet PSG op voorsprong, 0-1