De Boer vindt het 'heerlijk werken' bij Ajax: Dus tien jaar zou zeker kunnen
"Als de keuze op mij was gevallen, was ik waarschijnlijk wel naar Spurs gegaan"

De Boer vindt het 'heerlijk werken' bij Ajax: "Dus tien jaar zou zeker kunnen"

18-09-2014 06:05
3

Ajax-trainer Frank de Boer herhaalt in gesprek met Voetbal International dat hij open stond voor een dienstverband bij Tottenham Hotspur. De Engelse club toonde eerder dit jaar interesse in de oud-voetballer, die Ajax als trainer naar vier landstitels op rij leidde.

Uiteindelijk koos Tottenham niet voor De Boer, maar sprak het bestuur zijn voorkeur uit voor Mauricio Pochettino. De Ajax-trainer stelt dat hij waarschijnlijk op het aanbod van Spurs was ingegaan, mocht de club voor hem hebben gekozen. "Als de keuze op mij was gevallen, was ik waarschijnlijk wel naar Spurs gegaan. Dat is nou een van de buitenlandse clubs waar ik op een goede manier denk te kunnen werken", stelt De Boer, die aangeeft nog voldoende uitdagingen te zien bij Ajax.

De Boer stelde ooit tien jaar Ajax-trainer te willen blijven. Is dat nog steeds een mogelijkheid? "Wat mij betreft wel", is De Boer eerlijk. "Er zijn maar een paar andere clubs die me aan het denken kunnen zetten. Eentje daarvan heeft even aangeklopt, maar dat wil niet zeggen dat ik nu anders naar mijn toekomst kijk. Ik vind het heerlijk werken bij Ajax, mijn gezin is gelukkig in Nederland. Daar kan weinig tegenop. Dus tien jaar zou zeker kunnen", aldus De Boer in gesprek met VI.