Van der Wiel legt crisis bloot: Ik heb wel iets gehoord al
"Dat is kritiek aan de technische staf natuurlijk, want op zo'n hoog niveau bereid je je heel erg goed voor"

Van der Wiel legt crisis bloot: "Ik heb wel iets gehoord al"

18-09-2014 10:32
1

Gregory van der Wiel heeft met zijn indirecte kritiek aan het adres van trainer Laurent Blanc een crisis bij Paris Saint-Germain blootgelegd. Dat zei Bert van Marwijk na de woorden van de rechtsback, die aangaf verrast te zijn door de speelwijze van Ajax.

"We waren niet goed voorbereid op het spel van Ajax", zei Van der Wiel na de 1-1 in de Champions League. Volgens Van Marwijk gaf de voormalig Ajacied daarmee aan dat er meer aan de hand is bij de Franse kampioen. "Dat is kritiek aan de technische staf natuurlijk, want op zo'n hoog niveau bereid je je heel erg goed voor en analyseer je je tegenstander."

"Dit zegt wel iets", vervolgde de voormalig bondscoach, die voor de NOS de wedstrijd analyseerde. "Ik heb wel iets gehoord al, dat het daar allemaal niet zo lekker zit. Dat is ook wel gebleken bij hun competitiestart." Paris Saint-Germain staat vijfde na vijf duels en speelde alle drie uitwedstrijden gelijk.

"Toen ze de 2-0 niet maakten en Ajax kwam in de wedstrijd, lieten zij het eigenlijk lopen. Dat zegt vaak wat over een team. En Van der Wiel bevestigt dat nu", voegde Van Marwijk toe.